top of page

Modern Indisk Fusion midt i Oslo

Delicious Indian fusion dishes and colorful sauces on white trays. Text: "Her får du moderne indisk fusion midt i Oslo."
Her på Benares Indisk Restaurant får du moderne indisk fusion midt i Oslo

Velkommen til Benares. Restauranten som redefinerer den indiske matopplevelsen. Her er oppskriftene skreddersydd for norske ganer, uten at de indiske smakene er glemt. Sentralt i Oslo kan du oppleve en smakfull reise gjennom India, uten å forlate bordet.



Kortversjonen

  • Benares er en indisk restaurant i Oslo som redefinerer den indiske matopplevelsen med retter skreddersydd for norske ganer.

  • Restauranten, som ligger i moderne, nylig renoverte lokaler, tilbyr en unik og inkluderende atmosfære.

  • Visjonen er å servere «indisk fusion», og Benares skiller seg ut ved å være den eneste restauranten i Oslo som tilbyr «indisk tapas».

  • I tillegg til moderne retter tilbyr de også indiske klassikere som Butter Chicken og Mixed Grill, tilberedt i en autentisk kullfyrt tandoori-ovn.

  • Benares fungerer ikke bare som en matdestinasjon, men den totale opplevelsen er viktig – fra det åpne kjøkkenet hvor gjestene kan se kokkene, til den varme og personlige servicen, samt det moderne og smakfulle interiøret.

  • Kunder gir uttrykk for stor tilfredshet med den unike maten, den varme atmosfæren og den utmerkede servicen.



I moderne nyoppussede lokaler tilbyr Benares en unik og inkluderende atmosfære.


Vi kaller det indisk fusion. Hos oss får du personlig service i moderne, men samtidig tydelig indiske omgivelser. Vi er svært stolte av maten vår og gleder oss til å ønske nye og gamle kunder velkommen tilbake i helt nyoppussede lokaler, sier daglig leder Deepak Mahat.


Daglig leder ved Benares, Deepak Mahat og medeier Krishna Nepal. De to eier og driver også Telegrafen Multi Cuisine i Drøbak, New Ambassadør Restaurant i Strømmen og Indian Curry and Tandoori Restaurant i Gjerdrum.
Daglig leder ved Benares, Deepak Mahat og medeier Krishna Nepal. De to eier og driver også Telegrafen Multi Cuisine i Drøbak, New Ambassadør Restaurant i Strømmen og Indian Curry and Tandoori Restaurant i Gjerdrum.

Fornøyd kunde

Tina Tandberg Huseby fra Manglerud er en av mange som ofte besøker Benares.


- Når man kommer til Benares, blir man tatt imot med varme og kjærlighet av det fantastiske personalet. Maten er helt unik, og jeg kan smake at den er laget med stolthet. Dette stedet må man bare besøke, sier hun.



Indisk tapas

Menyen er en spennende blanding av moderne indiske retter og innovative fusion-oppskrifter. Benares er stolt av å være den eneste restauranten i Oslo som tilbyr «indisk tapas». På denne måten kan du møte et bredt spekter av smaker til budsjettvennlige priser.


Selvfølgelig tilbyr Benares Restaurant også indiske klassikere som Butter Chicken og Mixed Grill.


Vi har en autentisk kullfyrt tandoori-ovn, noe ikke mange andre restauranter i byen har. Dette gir maten ekstra god røyksmak, sier Deepak.


Byens beste Butter Chicken

Han trekker også frem lammekoteletter, chicken tikka og mixed grill-tallerken som noen av høydepunktene på menyen.


Også er vi stolte av å ha det vi mener er byens beste Butter Chicken. Jeg vil påstå at vi har den perfekte balanse mellom den kremete sausen og krydderet. Folk kommer tilbake igjen og igjen for å spise vår Butter Chicken, sier Deepak.


Smak selv! Book bord hos Benares nå.


Kokk Megha Nath opptatt av å lage Naanbrød
Kokk Megha Nath opptatt av å lage Naanbrød

Indisk + norsk = Sant

På Benares er rettene tilpasset norske smakspreferanser, uten å miste essensen av det autentiske indiske kjøkkenet. På kjøkkenet har kokkene lang erfaring fra mange matkulturer og kan curry og tandoori til fingerspissene. Samtidig som de tør å prøve noe nytt.





Elsker Benares

Jeg elsker Benares. Her får jeg indisk mat på sitt aller beste. Det er rett og slett en kulinarisk opplevelse. Veldig bra service og nydelige lokaler midt i Oslo. Jeg har hatt mange fine kvelder her med venner og familie og kommer garantert tilbake, sier Karin Potts fra Sørkedalen.



 
 
 

Comments


bottom of page