top of page

Kom og opplev indisk matglede og

atmosfære  i vår restaurant

Benares er en av de beste indiske restaurant i Oslo sentrum med plass til 120 gjester og serverer moderne nord indiske retter, som har blitt veldig populært på kort tid.

 

Vi har spesialiserte kokker på indiske Karri og Tandoor, og har stort og åpent kjøkken, attraktiv stemning og god atmosfære for å spise i. I tillegg har vi et godt utvalg av vin, øl, cocktails, mocktails og whiskyer. Vi ønsker at dere skal gå herfra med et minne om en fantastisk restaurantopplevelse.

 

Benares drives av et erfarent team som har vært i den indiske restaurantbransjen i over 15 år. Restauranten har 70 sitteplasser i den fremre delen av restauranten, separat sal med plass til 45 personer, spesielt designet for store grupper og 20 sitteplass ute (om sommeren).

Loyality.png

Loyalty @ Benares

Nå skal det være en fordel å spise ofte hos oss.

Få 10% poeng/kroner for hver gang du spiser hos oss.

 

Alle som registrerer seg får 51,- i velkomstbonus.

Indisk mat av høy restaurant kvalitet midt i Oslo sentrum.

“En spesiell indisk rett består ikke av flere ingredienser. Det er den riktige balansen mellom smakene og sammensetningene av de forskjellige elementene som gjør indisk mat til det er. Det er denne matopplevelsen vi ønsker å formidle til våre kunder ”.

Velbekomme! 

Med vennlig hilsen:

Benares Indisk Restaurant

IMG_0380.jpg

Menyen til Benares består av de beste smakskombinasjonene som det indiske kjøkkenet har å by på. Vi reiser ofte til India for å hente inspirasjon slik at vi klarer å gjenspeile de spennende rettene, gleden og stoltheten Indere viser når de lager mat.  

“Benares tilbyr ekte autentisk mat fra India til Oslo” (Machindra) - Kjøkkensjef

Group Photo at a Party_edited.jpg

Bursdag @ Benares

Ikke sikker på hvordan du skal feire? La oss gjøre dagen din ekstra spesiell – ta feiringen hos oss på Benares og spis så mye du vil gratis (unntatt drinker)! Benares kan være det perfekte valget for festen din

 

Ring for å planlegge eller book bord online

 

Vilkår og betingelser: Bookingen må være på selveste bursdagen. Tilbudet gjelder kun for bestillinger på minimum 10 personer, med 9 gjester som betaler full voksenpris. Kun ett gratis måltid per selskap/booking. Bursdags-personen må ta med legitimasjon med bilde.

Take Away
Catering
Benares3910_edited.jpg

Take Away av Indisk matte

  Bestill fantastisk Indisk Take Away av høy restaurantkvalitet som du kan hente i vår restaurant i Oslo sentrum ”

Catering

Benares tilbyr et helt unikt tilbud ved catering av Indisk mat til både butikk og små arrangementer i Oslo og Viken. Målet er å levere en smaksrik catering - opplevelse uansett om du er 20 eller 2000 personer. I dialog med deg som kunde, skreddersyr vi et unikt catering - tilbud.

Reservation
22.jpg

Gjør en reservasjon

Kontakt Us
bottom of page